Esko Eerikäinen päätti pulahtaa avantoon – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen monitoimijulkkis Esko Eerikäinen on pitkällä urallaan ehtinyt olla monessa mukana. Hunks-tanssiryhmästä alunperin tunnetuksi tullut herra on sittemmin nähty myös esimerkiksi Big Brotherissa ja realitysarjassa. Suuri yleisö tuntee Eerikäisen nykyisin radioäänenä. Mukavan miehen maineessa oleva Esko on suosittu myös sosiaalisessa mediassa.

Parhaillaan Eerikäinen viettää hyvin ansaittua lomaa Lapissa, jossa hän on suunnannut Ivaloon saakka viettämään joulun odotusta. Eilen hän yllätti faninsa julkaisemalla kuvallisia todisteita yrityksestään pulahtaa avantoon. Kuvasarjan ensimmäinen otos ei vielä paljastanut lopputulosta, mutta seuraavat paljastivat miehen uskaltaneen pulahtaa hyytävään järviveteen tynnyrisaunasta käsin.

Staran toimitus onnittelee suorituksesta. Tuohon eivät kaikki kykene.