Jen Selter esitteli tunnetuimmat puolensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo lähes 13 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa. Viime aikoina Selter on viihtynyt muun muassa markkinoimassa mehuja ja poseeraamassa rannalla.

Tällä kertaa Jen on riehaantunut joulutunnelmasta rannalla, jossa hän poseeraa somevideollaan vähäpukeisena. Biksuissa nähtävällä kaunottarella on välillä yllään myös jouluinen villapaita, jollaisia tuskin muuhun aikaan vuodesta nähdään.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.