Kylie Jennerin rinnat pursuivat pikkumekosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Kylie Jenner tahkoo suuria määriä rahaa omalla kosmetiikka-alan yrityksellään. Tähdellä on kuitenkin työ- ja perhekuvioista huolimatta edelleen aikaa muistaa myös seuraajiaan sosiaalisessa mediassa.

Nyt Kylie Jenner on jälleen ilahduttanut fanejaan näyttävillä Instagram-kuvilla. Niissä tähti poseeraa olkaimettomassa, ihonmyötäisessä harmaassa mekossa ja varsin pitkillä koroilla varustetuissa kengissä.

Kuvat otettiin tähden kymmenien miljoonien arvoisessa luksuskodissa Kalifornian Holmby Hillsissä. Kuvatekstissä Kylie Jenner ilmoitti otosten kuvastavan hänen olohuone-vibojaan. Tähti nimettiin taannoin Fobes-lehden toimesta vuonna 2020 eniten tienanneeksi tähdeksi, mikä selittää omalta osin hänen kalliin makunsa.