Mikä vartalo! Charlotte McKinney esitteli rantakuntoaan biksuissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen malli Charlotte McKinney nousi julkisuuteen alun perin Instagramin kautta. Tähden varsinainen läpimurto tapahtui hänen esiinnyttyään Carl’s Jr -hampurilaisketjun mainoksissa, joita esitettiin Super Bowlin mainoskatkoilla.

Nyt Charlotte McKinney on tarjoillut seuraajilleen silmänruokaa Instagramissa. 27-vuotias tähti jakoi kuvasarjan, jossa hänet nähdään poseeraamassa uimarannalla Miamissa niukoissa bikineissä. Kuvatekstissä vaaleaverikkö hehkutti kyseessä olleen mahtava päivä.

Mallintöiden ohella Charlotte McKinney on tullut tunnetuksi elokuvarooleistaan. Hänet on nähty muun muassa Joe Dirt 2, Baywatch ja Fantasy Island -elokuvissa. Hän on ollut myls mukana Tanssii tähtien kanssa -sarjan Yhdysvaltalaisessa versiossa.