Sinkkuelämää-hittisarja tekemässä paluu? Fanit innostuivat tiedoista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO:n suosittua Sinkkuelämää, eli Sex and the City -sarjaa esitettiin Yhdysvalloissa kuuden tuotantokauden edestä vuosina 1998-2004. Sen hahmojen pariin palattiin myös myöhemmin kahdessa elokuvassa ja The Carrie Diaries -sarjassa. Nyt Sinkkuelämää saattaa fanien riemuksi olla saamassa jatkoa.

Sinkkuelämää-jatkosarjaa suunnitellaan Page Six -sivuston mukaan yhdysvaltalaiseen HBO Max -palveluun. Kyseessä olisi todennäköisesti minisarja, joka jatkaisi siitä mihin Sinkkuelämää-elokuvat jäivät. Carrie Bradshaw’ta esittävä Sarah Jessica Parker kommentoi aikaisemmin suunnitteilla olevan uuden version sijaan ennemminkin uudelleenvierailu sarjan maailmaan.

Mukana olisivat alkuperäisen sarjan tähdet Samantha Jonesia esittävää Kim Cattrallia lukuunottamatta. Cattrall on toistuvasti kertonut, ettei hän ole kiinnostunut palaamaan rooliin. Hänen tiedetään myös olevan riidoissa Sarah Jessica Parkerin kanssa.