Bella Hadid hevosten kanssa – minihame varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman kauneimmaksi naiseksi tituleerattu Bella Hadid on toiminut muutaman vuoden kestäneen malliuransa aikana jo kaikkien suurten muotitalojen mallina. Koronakaranteenin aikana Bella Hadid on kuvannut myös itse itseään muotilehtien sivuille.

Bella Hadid julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, jotka hän on itse kuvannut ulkona hevosen ja ponien kanssa. Hadid on tuonut ulos peilin ja ottanut sen kautta näyttävästä asustaan kuvia Iso-Britannian Vogue-lehteä varten. Kuvissa naisella on yllään pikkuruinen minihame ja lyhyt toppi, joka on solmitty rintojen alle paljastaen mallin vatsan.

Kuvatekstissään Bella Hadid paljastaa, että kuvat on otettu keväällä huhtikuussa, jolloin kaikki noudattivat koronaan liittyviä rajoituksia ja pitivät toisiinsa etäisyyttä. Tällöin monet kuvakset tehtiin muotilehtiä varten tehtiinkin niin, että mallit kuvasivat itse itseään kotonaan ja lähettivät asukuviaan lehtien julkaistaviksi.