Billie Eilish käski faneja lopettamaan pilkkaamisen – muuten ei julkaise albumiaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Billie Eilish on vuodesta 2019 saakka nähty julkisuudessa mustiksi ja vihreiksi värjätyissä hiuksissa. Tähden omintakeinen tyyli on herättänyt paitsi ihastusta, myös kritiikkiä. Nyt hän on kehottanut fanejaan lopettamaan hiustensa arvostelun, mikäli he vielä haluavat kuulla häneltä uutta musiikkia.

– Voi luoja, työstän teille parhaillaan uutta albumia. En julkaise sitä, mikäli jatkatte hiusteni kustannuksella vitsailua. Turvat tukkoon!, Billie Eilish avautui Instagram Livessä.

Fanien tarvitsee tuskin todellisuudessa pelätä Eilishin pimittävän albumiaan, sillä kyseessä oli selkeästi pelkkä vitisi. Tähti paljasti kuitenkin vaihtavansa hiustyyliään vielä ennen tulevaa The Word’s a Little Blurry -dokumenttielokuvaa. Apple TV -palvelun 26. helmikuuta 2021 julkaistavassa elokuvassa tutustutaan 19-vuotiaan Billie Eilishin taustoihin ja hänen uuden levynsä kirjoitus- ja nauhoitussessioihin.