Scheana Shay on odotellut raskauden näkymistä – iloitsee nyt esiin tulleesta kummustaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tumma näyttelijäkaunotar Scheana Shay tunnetaan parhaiten Vanderpump Rules -realitysarjasta, jossa naisen elämää on päästy seuraamaan jo seitsemän vuoden ajan. Scheana Shay on ollut sarjassa pitkään sinkku, mutta vuoden aikana hän on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden ja alkanut odottamaan esikoistaan.

Scheana Shay odottaa eensimmäistä lastaan poikaystävänsä Brock Daviesin kanssa. 35-vuotias nainen on odotellut malttamattomana sitä, että raskaus alkaisi näkymään hänen ulkomuodossaan. Nyt vatsa on viimein tullut esille, mistä tähti on hyvin innoissaan.

Scheana Shay julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän esittelee näkyvää raskausvatsaansa. Vaaleanpunaisessa neulemekossa näkyy pieni kumpu, josta nainen on todella onnellinen. Kuvan yhteydessä tähti myös kertoi olevansa nyt 18 viikolla raskaana.