Nuori kuski pakeni poliisia Turengissa – piilotteli puun takana

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Janakkalassa joulupäivänä partioineet poliisit huomasivat vaurioituneen auton liikenteessä. Eri puolilta auton runkoa vahingoittunut ajopeli oli liikkeellä iltapäivällä Turengissa. Auton kuljettaja kiihdytti vauhtia poliisit huomattuaan.

Auto pyrki poliisia karkuun. Takaa-ajo eteni ainoastaan parikymmentä metriä, kunnes kuljettaja pysäytti auton. Hän yritti poliiseja karkuun jalkaisin.

– Loppukiri ei auttanut pakoilijaa, vaan tämä saatiin kiinni puun taakse piiloutuneena, Hämeen poliisilaitokselta kerrotaan.

Kuljettaja todettiin ajokiellossa olevaksi nuoreksi turenkilaismieheksi. Huumepikatesti ja puhalluskoe näyttivät nollaa, joten mies kuulusteltiin epäiltynä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja niskoitteluun poliisia vastaan. Ajokieltoa jatkettiin uudella määräyksellä.