Poliisi julkaisi kuvia ja tietoja Nokian jouluyön murhaan liittyen – ilmoita havainnoista välittömästi!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Nokialla tapettiin 30-vuotias mies jouluyönä 25. joulukuuta 00:35-00:44 välisenä aikana. Poliisi on nyt julkaissut kuvia ja tietoja henkilöistä, joista tulee ilmoittaa tietonsa viranomaisille välittömästi tänään.

– Poliisi pyytää kuvassa näkyvää miestä ilmoittautumaan tai hänestä jotain tietäviä ilmoittamaan tietonsa poliisille. Kuva liittyy 25. joulukuuta Nokian Petäjäpoululla tapahtuneen henkirikoksen tutkintaan. Mies liikkui lähialueilla hieman henkirikoksen tapahtumisen jälkeen, Sisä-Suomen poliisi tiedottaa.

Henkirikos tapahtui Petäjäpolku 11-15 -taloyhtiön Lähdekorventien puoleisella parkkipaikalla. Uhri oli nokialainen, eikä poliisi paljasta murhan tekotapaa. Alueella liikkuu runsaasti huhuja tekoon liittyen, mutta poliisi kaipaa erityisesti havaintoja murhan ajalta.

– Poliisi on jatkanut tiiviisti henkirikoksen tutkintaa. Tähän mennessä on suoritettu kymmeniä kuulusteluja ja tehty satoja tarkistuksia ja puhutuksia. Tapahtuman aikaikkuna on hyvin kapea. Uhri on saapunut kotiportaan eteen kello 00:31, ja ohikulkija ilmoitti hänestä hätäkeskukseen kello 00:45. Kyseisellä aikavälillä on tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä liikkunut useita henkilöitä, henkilöautoja ja ainakin yksi henkilö polkupyörällä.

Poliisi pyytääkin myös näitä alueella liikkuneita ottamaan yhteyttä viimeistään tänään numeroon 0295 445 317 tai laittamaan tietonsa sähköpostilla osoitteeseen: keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi.

– Poliisi on tehnyt tutkimuksia tapahtumapaikalla sekä tiedustellut havaintoja laajasti alueen asukkailta ovelta ovelle. Poliisi pyytää edelleen kansalaisilta havaintoja tapahtumasta, alueella tapahtuma-aikaan liikkuneista henkilöistä, äänihavainnoista sekä muista poikkeavista havainnoista tapahtumayöltä.

Poliisi