Mies uhkasi murhata ex-pomonsa – syynä vastaamatta jäänyt kaveripyyntö

Ohhoh! · Tim Isokivi

Facebook-kaveripyynnön huomiotta jättäminen johti taannoin Yhdysvalloissa rajuihin seurauksiin. Pohjois-Dakotan osavaltiossa asuva mies uhkasi sen vuoksi murhata entisen pomonsa, ja päätyi jo vandalisoimaan hänen kotiaan.

29-vuotias Caleb Burczyk oli lähettänyt entisen työpaikkansa johtajalle kaveripyynnön Facebookissa. Kun pyyntöön ei vastattu nopeasti, kirjoitti Buczyk hänelle 24. joulukuuta uhkausviestin. Siinä hän kehotti ex-pomoa hyväksymään kaveripyynnön, tai muuten mies murhaisi hänet.

26 joulukuuta Burczyk lähetti entiselle johtajalle uuden uhkausviestin ja kuvan avolava-autostaan. Myöhemmin hän ilmoitti ex-pomonsa tarvitsevan uuden oven, ilmaantui hänen kotinsa ulkopuolle ja potkaisi ulko-oven väkivalloin sisään, rikkoen sen. Teko tallentui Complex-lehden mukaan valvontakameran videolle, ja nyt Burczykiä syytetään murtovarkaudesta sekä laittomasta uhkailusta.