Paul McCartney julkaisi uuden levyn – teki historiaa nousemalla listaykköseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Beatles-legenda Paul McCartney lukeutuu kaikkien aikojen menestyksekkäimpiin muusikoihin. Brittitähti ei ole suinkaan vetäytynyt vielä 78-vuotiaana eläkkeelle, sillä hän on edelleen tehnyt uutta musiikkia.

Paul McCartneyn tuorein soololevy, McCartney III julkaistiin 18. joulukuuta. Se nousi ensimmäiselle sijalle niin Iso-Britannian albumilistalla kuin Yhdysvaltojen Billboard-listallakin. Kyseessä oli McCartneyn ensimmäinen Iso-Britanniassa listaykköseksi noussut albumi 31 vuoteen, mitä hän juhlisti julkaisemalla Twitterissä tanssivideon.

Paul McCartneyn albumi syrjäytti Billboard-listalla sen kärkisijalla aikaisemmin olleen Taylor Swiftin Evermore-levyn. Muusikko tunnetaan parhaiten Beatles-yhtyeen basistina, mutta yhtyeen hajoamisen jälkeen hän on niittänyt menestystä myös perustamansa Wings-yhtyeen ja pitkään jatkuneen soolouransa ansiosta.