F1-kuljettaja Max Verstappen pokasi kollegansa exän – vahvistivat suhteensa somekuvalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulamaailman kulisseissa on viime aikoina kuohunut, kun Max Verstappenin on huhuttu seurustelevan Kelly Piquetin kanssa. Tilanne ei ole mikään kovin tavallinen, sillä mallina työskentelevä Kelly Piquet on paitsi formulalegenda Nelson Piquetin tytär myös Verstappenin kollegan entinen elämänkumppani ja lapsen äiti.

Nyt suhdehuhut ovat saaneet vahvistuksen, kun Max Verstappen ja Kelly Piquet julkaisivat sosiaalisessa mediassa uuden vuoden kunniaksi Maxin Instagramissa yhteiskuvan, jossa he nautiskelevat toistensa seurassa uimarannalla. Kellyn Instagramissa he julkaisivat sen sijaan kuvan, jossa pariskunta nähtiin juhlatunnelmissa.

Formulat ovat siis Kellylle tuttuja perheensä lisäksi myös taannoisen parisuhteensa kautta, sillä hän ja Daniil Kvjat seurustelivat taannoin ja saivat vuonna 2019 myös yhteisen lapsen vain hetkeä ennen suhteen päättymistä. Piquetin ja Verstappenin suhteesta huhuttiin jo marraskuussa, kun he kommentoivat hellyttävästi toistensa sosiaalisen median päivityksiä.