Täydelliset naiset -tähden parisuhdekriisi syvenee

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta monille tutuksi tullut Erika Girardi on esiintynyt ohjelmassa hänen aviomiehensä Tom Girardin kanssa jo vuosien ajan. Erika Girardi ilmoitti kuukausi sitten eroavansa miehestään 21 avioliittovuoden jälkeen.

Erika Girardi kertoi eroavansa Tom Girardista yhteisymmärryksessä. Nainen puhui molemminpuolisesta ystävyydestä ja kunnioituksesta, mutta ilmeisesti tämänkin avioparin erosta on tulossa riitaisempi kun keskustelu rahasta on alkanut.

Erika Girardi on eron yhteydessä pyytänyt Tom Girardia maksamaan hänelle eron jälkeen puolison elatusapua. People-sivuston mukaan Tom Girardi on vastineessaan hylännyt pyynnön kokonaan. Tom on myös ehdottanut, että hänestä avioeroa hakenut Erika olisi vastuussa avioeroprosessiin menevistä kuluista ja asianajajien palkkioista.