Kakkukuningas teki paluun – murskaantunut käsi ei ole entisensä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kakkukuningas-ohjelmasta tuttu leipomoalan yrittäjä Buddy Valastro joutui taannoin erikoiseen onnettomuuteen, jossa hänen oikea kätensä jäi jumiin keilakoneeseen. Käsi murskaantui ja sitä operoitiin kahdessa eri leikkauksessa.

Sittemmin mies on joutunut opettelemaan vasemman käden käyttämistä. Hän on julkaisi Instagramiin kuvan, jossa kuorrutti kakkua vasemmalla kädellään. TLC-televisiokanavan suosittua Cake Boss, eli Kakkukuningas-ohjelmaa esitetään myös Suomessa.

Mies on kokeillut kätensä toimivuutta myös työpaikallaan. Hän sanoo, että voimat ovat tipotiessään, eivätkä ne välttämättä enää palaa ikinä ennalleen. Newyorkilaisen Carlo’s Bakeryn arjesta kertovassa sarjassa toteutetaan asiakkaiden mielikuvituksellisimpia ideoita. Ohjelmaa luotsaava Buddy Valastro on tunnettu kokki ympäri maailmaa.