Kylie Jenner esitteli kurvejaan samettisessa uimapuvussa – taustalla kymmenien miljoonien ökykartano

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianit-tähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on ollut viime kuukausina useasti otsikoissa uuden kosmetiikkamallistonsa ansiosta. Tuoreen malliston teemana on Dr. Seussin luoma jouluhahmo Grinch.

Nyt Kylie Jenner nähdään kuitenkin jouluisten tunnelmien sijaan hehkumassa aurinkoista glamouria. 23-vuotias tähti jakoi Instagramissa sarjan otoksia, joissa hän esittelee kameralle kurvejaan Holmby Hillsissä sijaitsevan ökykartanonsa edustalla. Kylie on kuvissa pukenut päälleen samettisen uimapuvun.

Kylie Jenner muutti Los Angelesin kalleimpiin naapurustoihin lukeutuvassa Holmby Hillsissä sijaitsevaan uuteen kotiinsa keväällä. Tähden kerrotaan maksaneen modernista kartanosta jopa 36,5 miljoonaa dollaria. Kotia siis sietääkin esitellä lukuisissa Instagram-julkaisuissa.