Prinssi Harry aloitti uuden harrastuksen – Meghan osti synttärilahjaksi surffaustunteja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuninkaalliset tehtävät taakseen jättäneet prinssi Harry ja hänen vaimonsa Meghan Markle muuttivat taannoin Kalifornian Santa Barbaraan. Nyt Harryn on paljastettu aloittaneen uuden, Kalifornian aurinkoon sopivan harrastuksen.

Prinssi Harry täytti taannoin 36 vuotta. Meghan Markle yllätti prinssin ostamalla hänelle syntymäpäivälahjaksi surffaustunteja. Page Six -sivuston mukaan Harryn kerrotaan nauttivan suuresti uudesta harrastuksestaan ja rakastavansa Santa Barbaran äveriäässä Montecitossa elämistä.

Pariskunta muutti elokuussa Montecitossa sijaitsevaan yhdeksän makuuhuoneen luksuskotiin. Harryn ja Meghanin kerrotaan maksaneen siitä yli 14,6 miljoonaa dollaria. Luksuskodista löytyy muun muassa ruusupuutarha, tenniskenttä, teehuone, uima-allas ja lasten leikkimökki.