Dr. Dre otti poikansa kanssa samanlaiset tatuoinnit: ”Se on DNA:ssa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen länsirannikon hiphop-legenda Dr. Dre on parhaillaan eroamassa vaimostaan, Nicole Youngista. Aivan kaikki tähden aika ei kuitenkaan ole mennyt avioeroasioiden vatvomiseen. Hän on nimittäin ehtinyt myös viettämään laatuaikaa poikansa kanssa.

Dr. Dre on ja hänen poikansa Truice Young ottivat kumpikin samanlaiset tatuoinnit. Kummankin käsivartta koristaa nyt rakkautta musiikkia kohtaan kuvastava DNA-kaksoiskierre, jonka keskellä nähdään musiikkinuotteja. Ne loi tatuointitaiteilija Doctor Woo, jolla Truice on ottanut aikaisemminkin mustetta iholleen.

– Otin juuri samanlaiset tatuoinnint poikani Truice Youngin kanssa. Se on DNA:ssa. California Love!, Dr. Dre kirjoitti Instagramissa viitaten vuonna 1995 2Pacin kanssa tekemäänsä samannimiseen hittikappaleeseen.