Ilouutisia! Televisio-ohjelman avulla 45 kiloa laihduttanut Amy Slaton odottaa esikoistaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kentuckysta kotoisin olevat Amy ja Tammy Slaton saivat oman 1000 Sister -realityohjelman TLC-televisiokanavalta. Ohjelman nimi tuli siitä, että kaksikko painoi yhteensä 1.000 paunaa, eli 450 kiloa. Nyt Amy on saamassa perheenlisäystä.

Muiden terveysongelmien vuoksi lääkäriin hakeutunut Amy Slaton oli menossa röntgen-kuvauksiin, kun hänelle tehtiin raskaustesti varmuuden vuoksi. Lääkäri sanoi naiselle, että ei voi ottaa kuvia, koska Amy odottaa lasta. Nainen ei ollut uskoa kuulemaansa ja pyysi, että raskaustesti tehtäisiin uudestaan.

Lopulta hänelle tehtiin neljä raskaustestiä ja kaikki näyttivät positiivista. Amy Slaton pääsi lihavuusleikkaukseen ja sai sen ansiosta karistettua 45 kiloa. Raskaus oli toivottu.