Maailman huono-onnisimmat rosvot pidätettiin – toinen soitti taskupuhelun hätänumeroon

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaksi murtovarasta on jäänyt kiinni itse teosta varsin koomisella tavalla. Heidän tekonsa päätyi poliisin tietoon toisen soitettua vahingossa taskupuhelun hätänumeroon.

Iso-Britannian Middleportin hätäkeskus sai 6. tammikuuta epäilyttäväksi kuvaillun öisen soiton. Viranomaiset päättelivät murtovarkauden olleen käynnissä linjan toisesta päästä kuuluneiden äänten perusteella. Päättely osui oikeaan, ja Stoke-on-Trent Live -lehden mukaan poliisi pidätti 49- ja 42-vuotiaat miehet jäljitettyään heidän sijaintinsa.

Poliisin mukaan toinen varkaista oli istunut puhelimensa päälle niin, että se oli soittanut Iso-Britannian 999-hätänumeroon. Tapauksen Twitterissä julki tuonot paikallinen poliisi vertasi maailman huono-onnisimmiksi kuvailtujen murtovarkaiden toilailuja Yksin kotona -elokuvien rosvokaksikkoon.