Anastasia Karanikolaou hiekkarannalla – kurvit hakevat vertaistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias nainen alkoi niittämään suurta suosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Nyt tähden fanimäärä onkin kasvanut huimaan 9,5 miljoonaan Instagramissa.

Anastasia Karanikolaou julkaisee itsestään usein hyvin seksikkäitä alusvaatekuvia sosiaaliseen mediaan. Nyt Karanikolaou hemmotteli fanejaan kuvalla, jossa hän poseeraa kameralle seksikkäissä bikineissä hiekkarannalla. Paljastava ranta-asu imartelee tähden kurvikasta vartaloa, joka onkin poikinut naiselle jo paljon mallin töitä Instagramin puolella.

Tähti suunnitteli viime vuoden lopulla oman silmä- ja aurinkolasikokoelman yhteistyössä Dime Opticsin kanssa. Näyttävissä mainoskuvissa Karanikolaou esitteli uusia tuotteita, mutta alusvaatteissa poseeratessaan katsojien huomio kiinnittyi kuitenkin muualle kuin silmälaseihin.