Realitytähden rinnat ja huulet turposivat – fanit epäilevät muuta kuin luonnollista syytä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisio-ohjelma on myös suomalaisille tuttu sarja, jossa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden nuoren ja seksikkään henkilökunnan vaihderikasta elämää. Yksi sarjan puhutuimmista pariskunnista on Jax Taylor ja Brittany Cartwright, joiden on kerrottu jättävän sarjan mikäli sen kuvaukset vielä jatkuvat.

Pariskunta meni viime vuonna naimisiin ja osti myös yhteisen omakotitalon. Nyt Jax Taylor ja Brittany Cartwright odottavat perheenlisäystä ja ovat kertoneet iloisina odottavansa poikaa. Cartwright on yllättynyt raskauden muuttamasta kehosta, kun vatsan lisäksi myös moni muu vartalonosa on kokenut muutoksia.

Brittany Cartwright julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttäviä selfie-kuvia, joissa nainen poseeraa kameralle ilman paitaa pelkät rintaliivit yllään. Kuvatekstissä tähti ihmettelee sitä, että vatsan lisäksi hänen jalkansa ja rintansa ovat kasvaneet. Yllättävintä on ollut kuitenkin se, että myös naisen huulet ovat turvonneet huomattavasti, minkä vuoksi moni onkin luullut tähden ottaneen täyteaineita huuliinsa.