Teho-osasto -tähti ja räppäri Deezer D on kuollut 55-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa suositusta sairaalasarjasta Teho-osasto tunnettu näyttelijä ja räppäri Deezer D, oikealta nimeltään Dearon Thompson, on kuollut. Tähti oli menethyessään 55-vuotias.

Deezer D löydettiin kotoaan torstai-aamuna kuolleena kotonaan. Tähden veljen mukaan hänen perheensä uskoo miehen menehtyneen sydänkohtaukseen, mutta virallinen kuolinsyy ei ole toistaiseksi tiedossa. Tähdelle suoritettiin TMZ-sivuston mukaan vuonna 2009 kuusi tuntia kestänyt leikkaus, jossa aorta korvattiin uudella ja sydämen läppävika korjattiin.

Deezer D näytteli hoitaja Malik McGrathia Michael Crichtonin luomassa ja Steven Spielbergin tuottamassa Teho-osasto -sarjassa sen kaikkien 15 tuotantokauden ajan vuodesta 1994 vuoteen 2009. Räppärinäkin tunnettu tähti julkaisi uransa aikana useita levyjä, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2008. Deezer D loi uraa näyttelemisen ja musiikin ohella myös motivaatiopuhujana.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Deezer d. (@deezerd10) jakama julkaisu