Tiktak-Petra julkaisi suloisen imetyskuvan – toivotti hyvää uutta vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tiktak-tyttöbändistä tunnetuksi tullut Petra Gargano ilmoitti kesällä, että hän odottaa miehensä Mauron kanssa toista lastaan. Vauvan oli määrä syntyä 2. tammikuuta, mutta Gargano saikin lapsensa kuukausi ennen laskettua aikaa ja synnytti pikkuisen jo 1. joulukuuta. Petralla on hänen miehensä kanssa myös vuonna 2013 syntynyt poika.

Petra Gargano vietti joulun perheensä kanssa ihanasta vauvakuplasta nautiskellen. Nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan vuodenvaihteen jälkeen kuvan, jossa hän imettää pientä vauvaansa. ”Uuteen vuoteen yhteensopivassa vaatetuksessa”, tähti kommentoi kuvaa, jossa sekä hänen että vauvan yllä nähdään raidalliset vaatteet.

Petra on toipunut synnytyksestään hyvin nopeasti ja aloittikin jo treenaamisen fysioterapeuttinsa opastuksella vain kaksi viikkoa synnytyksen jälkeen. Julkaisemillaan videoilla nainen nostelee käsipainoja ja käyttää myös vastuskuminauhaa apunaan hänelle suunnitellussa treenissään.