Huumekuskilla kaikki pielessä Kausalassa – ajokielto, katsastamaton auto ja väärät kilvet

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Iitin alueella liikennettä valvonut Hämeen poliisin partio pysäytti autoa Valtatie 12:lla kuljettaneen 37-vuotiaan naisen tiistaina puolen päivän aikoihin. Selvisi, että Kausalan kohdalla kulkenut nainen oli varsinainen liikennepommi.

– Huumekuskilla oli kaikki pielessä. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Naisella ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Hänellä on kolme aiempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä, Hämeen poliisilaitokselta kerrotaan.

Lisäksi hänen kuljettamaan autoon oli kiinnitetty siihen kuulumattomat rekisterikilvet. Auto oli myös määräaikaiskatsastamaton ja liikennekäytöstä poistettu. Tapahtumaa tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksena.