Poliisiopisto-tähti Marion Ramsey on kuollut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten suosituista Poliisiopisto-kasarikomedioista muistettu näyttelijä Marion Ramsey on kuollut. Komediarooleistaan tunnetuksi tullut tähti oli menehtyessään 73-vuotias.

Marion Ramsey kuoli edustajiensa mukaan kotonaan Los Angelesissa torstai-aamuna paikallista aikaa. Tähden kuolinsyytä ei ole toistaiseksi kerrottu. Hänen kerrotaan kuitenkin BBC:n mukaan sairastelleen hiljattain.

Marion Ramsey näytteli Poliisiopisto-elokuvasarjan kuudessa osassa Laverne Hooksia, kimeä-äänistä ja herttaisen oloista mutta toisaalta aggressiivista ja ohjat nopeasti käsiinsä ottavaa poliisia. Hän nousi julkisuuteen 1970-luvulla rooleilla Broadway-näyttämöillä ja Cos-televisiosarjoissa. Poliisiopisto-elokuvien jälkeen hänet nähtiin muun muassa Robot Chicken ja Tim and Eric Awesome Show, Great Job -sarjoissa ja Lavantula-elokuvassa yhdessä Poliisiopisto-tähtien Steve Guttenbergin ja Michael Winslow’n kanssa.