Ashley Graham paljasti ruokapäiväkirjansa sisällön – ei osaa itse tehdä ruokaa lainkaan

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruokavideot ovat viime vuosien aikana kasvattaneet suosiotaan YouTubessa. Suosituimpien joukossa ovat etenkin erilaiset ruokahaasteet sekä videot, joissa julkkikset ja fitnesstähdet kertovat aterioista, joita he syövät päivän aikana.

Nyt supermalli Ashley Graham avasi hänen ruokapäiväkirjansa sisältöä Harper’s BAZAAR -sivuston kuvaamalla videolla. Naisen päivä alkaa noin kuudelta aamulla kun hänen yksivuotias poikansa Isaac herättää hänet. Grahamin aamu lähtee käyntiin aamukahvilla, jonka tähti yleensä nauttii mustana.

Nainen imettää edelleen poikaansa, minkä vuoksi hän nauttiikin runsaan aamiaisen paahtoleipineen ja kananmunineen. 33-vuotias malli syö melko terveellisesti koko päivän, mutta mukaan mahtuu myös herkkuja kuten m&m-makeisia.

Ashley Graham ei osaa itse laittaa ruokaa, minkä vuoksi hän kokee olevansakin muiden ihmisten sekä kotiinkuljetuksen armoilla mikäli hän haluaa illallistaa kotonaan. Graham onkin hyvin kiitollinen aviomiehestään Justinista, joka on tähden mukaan loistava kokki.