Näin saat kaiken irti luonnonkiharoistasi – neljä vinkkiä parhaaseen lopputulokseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuosien aikana kiharat hiukset ovat kasvattaneet suosiotaan. Moni luonnonkiharilla hiuksilla siunattu on alkanut nauttimaan pörröisistä kutreistaan, minkä lisäksi myös permanentit alkoivat jälleen yleistymään. Nyt As/Is -kanava on jakanut hyviä vinkkejä ihmisille, jotka haluavat saada neuvoja luonnonkiharoiden hiuksiensa muotoilemiseen.

Luonnonkiharoita muotoillessa muutama yksinkertainen seikka on tärkeää muistaa. Ensimmäisenä pesun yhteydessä hiuksiin laitettavan hoitoaineen tulisi saada vaikuttaa hiuksissa mahdollisimman pitkään. Jos mahdollista, hoitoaineen voi jättää muhimaan hiuksiin pyyhkeen sisälle noin puoleksi tunniksi ennen kuin sen pesee pois.

Pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin kannattaa levittää muotoilutuotetta, joka on kiharille tarkoitettu. Sileimmät kiharat syntyvät ilman lämpökäsittelyä ja föönäystä niin, että hiussuortuvat pyöritellään sormien ympärillä korkkiruuveiksi vielä kun hiukset ovat täysin märät. Kosteita korkkiruuvikiharoita puristellaan paljain käsin ilman pyyhettä muutaman minuutin välein kunnes hiukset ovat täysin kuivat.