Lala Kent hehkuu bikineissä – vartalo pyöristyy näyttävästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin esitetyssä Vanderpump Rules -televisiosarjassa mukana oleva laulaja ja näyttelijä Lala Kent on ohjelman uudella tuotantokaudella esitellyt viimein rakkaansa, elokuvatuottaja Randall Emmettin. Pariskunta on sittemmin mennyt kihloihin ja odottaa nyt myös ensimmäistä lastaan.

Lala Kent on tällä hetkellä edennyt raskaudessaan viimeiselle kolmannekselle. 30-vuotias tähti julkaisi itsestään näyttävän kuvan, jossa hän istuu kauniit bikinit yllään aurinkotuolissa ja esittelee pyöristynyttä vatsaansa. ”Minä ja paras ystäväni”, tähti on itse kommentoinut kuvaansa viitaten vatsassa kasvavaan tyttövauvaansa.

Lala Kent ihmetteli aiemmin sosiaalisessa mediassa sitä miten paljon hänen kehonsa muuttui jo ensimmäisten raskauskuukausien aikana. Hänen rintansa suurenivat, nainen sai kasvoihin ihottumaa ja naisen mukaan myös pyöreys hänen pakaroistaan hävisi. Tähti on kuitenkin nauttinut siitä, että hän on saanut luvan kanssa nauttia rauhallisista aamuista sängyssään loikoillen.