Poliisit hälytettiin räppäri P. Diddyn kotiin – paikalla vieraili murtovarkaita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa artistinimillä P. Diddy, Puff Daddy ja Diddy vuosien varrella tunnettu Sean Combs on keskittynyt viime vuosina musiikin sijaan lähinnä liiketoimiin. Nyt tähti on joutunut rikoksen kohteeksi.

P. Diddyn Los Angelesissa sijaitseva koti on joutunut murtovarkauden kohteeksi. Taloudenhoitajan paikalle hälyttämien poliisein mukaan tekijä oli pakottanut sivuoven auki ja penkonut tavaroita kodin sisällä. TMZ-sivuston mukaan tiedossa ei toistaiseksi ole, mitä talosta vietiin.

P. Diddyn Los Angelesissa sijaitseva koti on sama, jossa hänen ex-tyttöystävänsä Kim Porter kuoli keuhkokuumeen seurauksena. P. Diddy ei juurikaan vietä aikaa kyseisessä kodïssaan, ja on viettänyt suuren osan pandemia-ajasta Miamissa.