Sinkkuelämää-tähdille jättipalkkio jokaisesta jaksosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sinkkuelämää-sarjan fanit ovat olleet riemuissaan tuoreesta tiedosta, jonka mukaan suosittu sarja tulee viimein saamaan jatkoa. Aluksi sarjaa jatkettiin kahden elokuvan muodossa, mutta nyt se on palaamassa And Just Like That… -nimisen minisarjan muodossa HBO-kanavalle.

Minisarjaa tullaan luultavasti näkemään kuitenkin vain yhden tuotantokauden ja kymmenen jakson verran. Sarjassa tulevat jatkamaan päätähtinä Sarah Jessica Parker Carrien roolissa, Cynthia Nixon Mirandan roolissa sekä Kristin Davis Charlotten roolissa. Samanthaa näytellyt Kim Cattrall ei tule enää palaamaan sarjaan mitä luultavimmin sen vuoksi, että hänen ja Parkerin välit ovat tulehtuneet.

Minisarjan tulevaan suosioon on uskottu kanavan toimesta hyvin vahvasti, koska sarjan päätähdille on luvassa hyvin suuret palkkiot. Daily Mail -sivuston mukaan sekä Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon että Kristin Davis tulevat tienaamaan uuden sarjan tekemisestä yli miljoona dollaria per jakso.