Seiska: Maisa Torppaa epäillään rikoksista – väitetään tehtailleen perättömiä lastensuojeluilmoituksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lentoemäntä ja malli Maisa Torppa on toistuvasti skandaalilehti Seiskan otsikoissa. Nyt naisen väitetään tehtailleen perättömiä lastensuojeluilmoituksia entisistä ystävistään, jotka panivat välit poikki naisen kanssa marraskuussa.

Maisa Torpan epäillään tehtailleen peräti seitsemän perätöntä lastensuojeluilmoitusta. Itä-Uudenmaan poliisi tutkii asiaa rikosnimikkeillä perätön ilmianto ja kunnianloukkaus. Torpan on epäilty tehneen perättömiä lastensuojeluilmoituksia myös sellaisista henkilöistä, joita hän ei ole koskaan tavannut, mutta tietää heidän ystäviensä kautta.

Seiskasta kerrotaan myös, että Maisa Torppaan liittyviä paljastuksia satelee lehden toimitukseen usein. Lisäksi hänen avioliittonsa IT-Mikkoon kerrotaan olevan kriisejä täynnä, vaikka Maisa on kiistänyt tämän jyrkästi. Hän kertoi kuukausi sitten ottavansa taukoa sosiaalisesta mediasta ja otsikoista perheensä hyvinvoinnin vuoksi.

https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torpasta-useita-rikosilmoituksia-Ex-ystavat-tilittavat-Seiskalle-Maisa-tehtaili