Charly Jordan paistatteli auringossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan on tehnyt viime aikoina todella kovaa nousua sosiaalisen median suosiossa, sillä hänellä on nykyisin jo 3,3 miljoonaa seuraajaa. Eikä ihme, sillä hänen rohkeat kuvansa ovat saaneet jättisuosion hänen alati kasvavan fanijoukkonsa keskuudessa. Viime aikoina useasti biksuvartaloaan esitellyt neitokainen yllättää jälleen.

Nyt Charly nähdään poseeraamassa upeissa kuvissa terassilla, jossa hän seisoskelee valkoisessa asussa. Alaosaa peittää vain paljastavat valkoiset alushousut. Pakarakuvansa yhteydessä Jordan muistelee valokuvaajansa ensikohtaamista Havaijilla.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.