Vanessa Hudgens pulahti uimaan – miesfanit riemastuivat kuumasta videosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuten moni muukin, kaipaa näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens syksyn iltojen pidetessä ja ilmojen viilentyessä takaisin lämpimämpiin päiviin. Viime viikkoina näyttelijäkaunotar on muistellut aikaa ennen koronastressiä julkaisemalla sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia itsestään muun muassa rannalla.

Nyt Vanessa Hudgens on julkaissut sosiaalisessa mediassa upean videon, jossa hänet nähdään nautiskelemassa valkoisissa biksuissa uima-altaassa. Hudgensin miespuoliset fanit riemastuivat syystäkin videosta. Taannoin Hudgens kertoi kaipaavansa kovasti lomaa ja julkaisevansa siksi itsestään upeita lomakuvia.

– Minusta tuntuu, että loma tekisi meille kaikille terää juuri nyt. Tässä siis kuvia minusta lomalla aikaisemmin tänä vuonna, Vanessa Hudgens kirjoitti taannoin kesäisten otosten kuvatekstissä Instagramissa.