Huippumalli esitteli nopean kauneusrutiininsa – 10 minuutissa ovesta ulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen mallikaunotar Emily DiDonato on tullut tutuksi muun muassa Victoria’s Secretin alusvaatemallina ja Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. 28-vuotias DiDonato osaa esiintyä itsevarmasti minkä vuoksi hän päättikin nyt antaa parhaat neuvonsa myös muille.

Emily Didonato pitää omaa videoblogiaan YouTubessa. Tuoreimmalla videollaan nainen haluaa jakaa hänen parhaat vinkkinsä siihen miten naiset voivat nopeasti luoda itselleen tyylikkään meikin ja hiustyylin vain kymmenen minuutin aikana. Tämä opas on naisen mukaan omistettu etenkin heille, jotka jättävät itselleen aina liian vähän aikaa valmistautua esimerkiksi videoneuvotteluun.

Mikäli hiukset ovat likaiset, Emily DiDonato suosittelee tiukkaa ja siistiä taaksen vedettyä nutturaa tai ponihäntää. Nopeaan meikkiin ei käytetä lainkaan rispiväriä tai meikkivoidetta. Nainen muotoilee kulmakarvat luomivärillä, jota sipaisee nopeasti myös luomilleen. Huulipunaa tähti käyttää myös poskipunana, jonka jälkeen nainen lisää vielä korostuspuuterilla haluamiinsa kohtiin kiiltoa.