Vuoden 2020 parhaat viraalivideot koosteena – montako 120 videosta olet nähnyt?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuosien vaihtuessa verkossa nähdään usein erilaisia listoja kuluneiden kahdentoista kuukauden suosituimmista asioista ja ilmiöistä viihdemaailmassa. Nyt viihdyttävällä YouTube-videolla nähdään viime vuoden suosituimpia videoita yhteen leikattuna.

Newsflare-kanava on julkaissut lähes tunnin mittaisen videon, jossa nähdään viime vuonna julkaistuja viraalihiteiksi kasvaneita videoita 120 kappaleen verran. Suosittujen videoiden joukossa nähdään niin eläimiä, lapsia kuin aikuisiakin.

Suosittujen videoiden joukossa on paljon sattumalta kameraan tallentuneita hetkiä, joissa tapahtuu jotakin yllättävää. Viime vuonna ihmisiä on viihdyttänyt myös moni valvontakameroihin tallentunut tilanne, jossa paha saa yllättävällä tavalla palkkansa.