Donald Trump halutaan pois Yksin kotona -elokuvasta – Macaulay Culkin kannattaa ehdotusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksin kotona 2 – Eksynyt New Yorkissa -elokuvassa nähdään kohtaus, jossa Macaulay Culkinin esittämä Kevin törmää Plaza-hotellin aulassa Donald Trumpiin. Sittemmin presidentiksi noussut Trump oli elokuvan ilmestymisen aikoihin vuonna 1992 vielä tavallinen, joskin runsaasti julkisuudessa ollut liikemies.

Donald Trumpin maine presidenttinä on etenkin viimeaikaisten tapahtumien valossa ollut vähintäänkin mielipiteitä jakava. Nyt monet Yksin kotona -fanit ovatkin joko leikkimielisesti tai tosissaan vaatineet Trumpin poistamista elokuvasta digitaalisesti. Macaulay Culkin itse kertoi Twitterissä kannattavansa ideaa, jossa Trump korvattaisiin nykyään nelikymppisellä Culkinilla.

Twitterissä nähtiin jopa video, jossa Trump oli kokonaan poistettu elokuvan kohtuksesta tarkoituksella kehnoin lopputuloksin. Yksin kotona -ohjaaja Chris Columbus paljasti taannoin Trumpin käytännössä kiristäneen itselleen roolin elokuvasta uhkaamalla kieltää heidän kuvauslupansa Plaza-hotellissa. Kohtaus jätettiin elokuvaan, sillä koeyleisö hurrasi nähdessään hänet valkokankaalla.