Orlando Bloom hankki Boratilta synttärionnittelut Katy Perrylle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry täytti sunnuntaina 25. lokakuuta 36 vuotta. Naisen näyttelijämies Orlando Bloom päätti muistaa kihlattuaan hulvattomalla yllätyksellä. Mies oli hankkinut Katy Perrylle onnitteluviestin itse Boratilta.

Orlando Bloom julkaisi hänen Instagram-kanavalleen muidenkin nähtäville videotervehdyksen, jonka hän hankki Katy Perrylle osaksi syntymäpäivälahjaa. Bloom yllätti rakkaansa Boratin videotervehdyksellä, jossa mies vitsailee tuttuun tapaansa. Videolla Borat kertoi nähneensä Googlen avulla Orlando Bloomin peniksen, minkä vuoksi hän uskoi Katy Perryllä olevan todella hyvä syntymäpäivä.

Katy Perry ja Orlando Bloom saivat kaksi kuukautta sitten ensimmäisen yhteisen lapsensa, joka sai nimekseen Daisy Dove Bloom. Katy Perry on tällä hetkellä jo palannut takaisin töihin American Idols -kilpailun tuomaristoon.