Tom Cruise osti kuvauksiin kaksi robottia – valvovat kuvausryhmää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen leviämistä on pyritty estämään elokuvien tuotannoissa tiukoin turvamääräyksin ja rajoitusten vuoksi monia tuotantoja on myös keskeytetty. Internetissä levisi taannoin tallenne, jossa kuultiin miten näyttelijätähti Tom Cruise raivostui nähdessään kaksi kuvausryhmän jäsentä juttelemassa toisilleen liian lähekkäin.

Mission: Impossible 7 -elokuvan kuvauksissa Iso-Britannian Leavesden-studiossa nauhoitetulla tallenteella Tom Cruise raivostui henkilöille, jotka seisoivat liian lähellä toisiaan monitoreja tarkkaillessaan. Tapaus levisi mediassa, jossa Cruisen käytöstä sekä kritisoitiin että puolustettiin, koska monien mielestä miestähti otti koronaviruksen ihailtavan vakavasti.

Nyt Tom Cruisen kerrotaan panostaneen kuvausympäristön turvallisuuteen uudella tavalla. Mies on The Sun -sivuston mukaan ostanut kaksi robottia, jotka tarkkailevat eri puolilla kuvauslokaatiota työryhmää ja varmistavat, että he noudattavat turvavälejä. Robotit pystyvät myös tekemään nopeita koronavirustestejä ihmisille.