Huhumylly pyörii Dua Lipan ympärillä – onko poptähti raskaana?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dua Lipa nousi pari vuotta sitten kansainväliseksi supertähdeksi hiteillään Scared to Be Lonely ja New Rules. Nainen on ehtinyt saavuttamaan urallaan jo paljon. 25-vuotias tähti on tällä hetkellä Meksikossa lomalla lähimpien ystäviensä ja poikaystävänsä Anwar Hadidin kanssa.

Laulaja ja lauluntekijä Dua Lipa on julkaissut matkaltaan näyttäviä kuvia, joissa hänen yllään nähdään hyvin seksikkäitä asuja. Asut ovat korostaneet tähden hoikkaa vartaloa, mutta siitä huolimatta fanit ovat alkaneet epäilemään, että Dua Lipa olisi raskaana.

Dua Lipa julkaisi itsestään upean kuvaparin, jossa hän poseeraa seksikäs vihreä asu yllään. Naisen kuvatekstinä oli pelkkiä vauva- ja tuttipulloemojeita, minkä vuoksi moni alkoi epäilemään, että tähti vihjailee olevansa raskaana. Kommenttikentässä kuumenneen raskauskeskustelun jälkeen Dua Lipa poisti kuvatekstin ja vauvoihin liittyvät emojit.