Ben & Jerry’s lanseerasi jäätelömakuja koirille

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirilla on tapana himoita ihmisten syömiä herkkuja ja välipaloja, mutta aina lemmikeille ei voi niitä antaa vaikka haluaisikin. Erityisesti monet makeat herkut sisältävät nimittäin ihmisille turvallisia, mutta eläimille vaarallisia ainesosia.

Nyt suosittu yhdysvaltalainen jäätelövalmistaja Ben & Jerry’s on lanseerannut omia tuotteita myös koirille. Doggie Desserts -tuotteet ovat koirille sunnattuja jäätelömäisiä herkkuja, jotka ovat turvallisia lemmikeille. Ne eivät sisällä laktoosia tai muitakaan koirille mahdollisesti haitallisia aineita.

Ensimmäiseksi Ben & Jerry’s tuo markkinoille kaksi sen työntekijöiden lemmikkien mukaan nimettyä jälkiruokaa. Pontch’s Mix sisältää maapähkinävoita ja rinkeliä, Rosie’s Batch puolestaan kurpitsaa ja minikeksejä. Koirien jäätelöä myydään noin 1,2 desin pakkauksissa.