Dr. Dre joutui sairaalaan aivoaneurysman vuoksi – kotiin yritettiin samalla murtautua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosi 2021 ei ole alkanut lupaavissa merkeissä erokiistan keskellä olevan hiphop-moguli Dr. Dren tapauksessa. Räppäri on lyhyen ajan sisällä kärsinyt terveysongelmista ja joutunut murtovarkausyrityksen kohteeksi.

Dr. Dre kiidätettiin maanantaina sairaalaan aivoaneurysman, eli aivoissa ilmenneen valtimon pullistuman vuoksi. Tähden tilan kuvaillaan olevan vakaa. Hän jakoi tiistaina tilannepäivityksen, jossa kertoi pääsevänsä pian kotiin sairaalasta ja kiitteli tuesta perhettään, ystäviään ja fanejaan. Eilen illalla kollega Ice-T kertoi Dr. Dren päässeen kotiin.

Dr. Dren ongelmat eivät kuitenkaan jääneet aivoaneurysmaan, sillä tähden ollessa sairaalassa hänen Los Angelesin Brentwoodissa sijaitsevaan kotiinsa yritettiin murtautua. Räppärin onneksi murto kuitenkin epäonnistui, ja poliisit onnistuivat paikantamaan murtovarkaiden ajoneuvon. ABC 7 -uutissivuston mukaan poliisi on pidättänyt neljä epäiltyä murtovarasringin jäsentä.