Kylie Jennerin suihkukuva puhuttaa: ”Tarvitseeko putkimiestä?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti ja kosmetiikkamoguli Kylie Jenner muutti viime vuonna Kalifornian Holmby Hillsissä sijaitsevaan uuteen kartanoon. Valtavan kokoinen seitsemän makuuhuoneen koti maksoi tähdelle jopa 36,5 miljoonaa dollaria, eli yli 30 miljoonaa euroa.

Kylie Jenner esitteli taannoin kartanoaan Instagram-tarinoissaan. Yksi seikka kodissa hämmästytti tähden lukuisia seuraajia. Videon perusteella kartanon suihkun vesi nimittäin näytti suihkuavan erittäin pienellä paineella.

Monet fanit pohtivat, kuinka muuten arvokkaassa ökykodissa suihku voi vaikuttaa niin kehnolta. Sosiaalisessa mediassa Kylietä kehotettiin turvautumaan LVI-asentajan apuun ja osa jopa tarjoutui itse auttamaan suihkun paineen kohentamisessa. Toiset puolestaan paljastivat tuntevansa jopa hyvää mieltä siitä, että heidän suihkunsa ovat tehokkaampia kuin Kylie Jennerin oma.