Jeffree Starin pikaromanssi koripalloilijaan päättyi yhtä nopeasti kuin alkoikin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesissa vuosien ajan seurapiireissä liikkunut Jeffree Star nousi sosiaalisen median julkkikseksi noin kymmenen vuotta sitten. Mies on sen jälkeen julkaissut oman meikkisarjansa ja äkkirikastunut. Jeffreellä on miljoonia faneja ympäri maailmaa.

Jeffree Star seurusteli taannoin pitkään Nathan Schwandtin kanssa, mutta ilmoitti alkuvuodesta eronneensa poikaystävästään. Sitten mies löysi uuden rakkauden rinnalleen. Kosmetiikkamoguli julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän syleili tummaihoisen ja tatuoidun mysteerimiehen kanssa.

Fanit selvittivät nopeasti miehen henkilöllisyyden, Insider kertoi. Kyseessä oli amerikkalainen koripalloilija André Marhold, joka on pelannut koripalloa myös eurooppalaisissa liigoissa. Kolmekymppinen mies on seurustellut aiemmin naisten kanssa ja hänellä on yksi lapsi.

Pariskunnan rakkaus roihahti nopeasti, mutta päättyi yhtä nopeasti. Jeffree Star on pitänyt suhdetta hetken hauskanpitona, kunnes hänelle selvisi, että Andrella ei ole vakituista työtä, varallisuutta tai edes omaa pankkitiliä. Ja mies on yli 30-vuotias. Jeffree on myös vihjaillut, että Andre on varastanut hänen tavaroitaan.