Tyttökultien Betty White täytti 99 vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Betty White muistetaan erityisesti huippusuositusta Tyttökullat-televisiosarjasta, jossa hän näytteli Rose-hahmoa. Energinen näyttelijälegenda juhli juuri syntymäpäiväänsä 17. tammikuuta. Nainen täytti kunnioitettavat 99 vuotta.

Betty White tunnetaan hyvästä huumorintajustaan ja iloisesta luonteestaan. ”Koska olen jo 99-vuotias, voin viimeinkin valvoa niin myöhään kuin haluan”, White vitsaili Associated Press -sivun haastattelussa. Tähden vaatimattomiin syntymäpäivän suunnitelmiin kuului hänen Los Angelesin kotinsa lähistöllä asustelevien ankkojen ruokkiminen.

Betty White aikoi illallistaa yksin syntymäpäivänään ja tilata ruokaa kotiinkuljetuksella. Naisen valinta merkkipäivän illalliseksi oli hotdog ja ranskanperunat. Lisäksi hän vastaanotti ruusukimppulähetyksen pitkäaikaiselta ystävältään ja agentiltaan Jeff Witjasilta.