Zoe Saldana yläosattomissa – jakoi harvinaista herkkua faneilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijä Zoe Saldana on näytellyt muun muassa suosituissa Colombiana ja Avatar -elokuvissa. Hän synnytti vuonna 2014 kaksoset Bowien ja Cyn, ja Zen-pojan vuonna 2017. Viime päivinä kuvankaunis perheenäiti on esitellyt huikean upeaa vartaloaan sosiaalisessa mediassa.

Nyt Zoe on nähdään poseeraamassa sosiaalisessa mediassa kuvassa, joka lienee ainakin hänen miespuolisten seuraajiensa mieleen. Siinä hänet nähdään nimittäin poseeraamassa pelkissä farkuissa ylävartalo paljaana. Saldana poseeraa vain harvoin vähissä pukeissa, joten tuore päivitys on harvinaista herkkua hänen faneilleen.

Zoe Saldana on antanut vartalostaan kiitosta hyville geeneille ja terveellisille elämäntavoille, koska dieetteihin nainen on aina suhtautunut hyvin epäilevästi. 42-vuotias näyttää löytäneen itselleen hyvät rutiinit, koska hänen vartalostaan on hyvin vaikea uskoa naista ikäisekseen kolmen lapsen äidiksi.