Celeste Barber parodioi jälleen julkkiskaunottaria – näyttävät videot saavat hymyn huulille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen koomikko ja näyttelijä Celeste Barber on tullut nopeasti hyvin suosituksi Instagramissa. Nainen alkoi muutama vuosi sitten saamaan seuraajia huimaa vauhtia, kun hän keksi tehdä huvittavia pilakuvia julkkisten somekuvia matkimalla.

Nyt 38-vuotias Celeste Barber on alkanut tekemään kuvien lisäksi myös hulvattomia videoita, joissa hän parodioi julkkiskaunottarien tekemiä Instagram-julkaisuja. Tuoreimmilla videoillaan Barber huvittaa seuraajiaan matkimalla muun muassa huippumalli Miranda Kerriä, Ciaraa, Kate Beckinsalea ja Hilaria Baldwinia.

Videoilla Celeste Barber yrittää tanssia uima-altaassa yhtä näyttävästi uimapuvussaan kuin Ciara ja laskeutua portaita alas korkokengissä niin taitavasti kuin Kate Backinsale. Barber esittelee myös pianonsoittotaitojaan kasvonaamio yllään samalla tavalla kuin Miranda Kerr. Jostain syystä Celeste Barberin julkaisut onnistuvat kuitenkin naurattamaan katsojia enemmän kuin alkuperäiset videot.