Gigi Hadid sai tietää raskaudestaan juuri ennen muotinäytöstä: ”Voin pahoin takahuoneessa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Gigi Hadid ja poptähti Zayn Malik saivat taannoin esikoisensa kun heidän perheeseensä syntyi syyskuun lopulla pieni tyttövauva. Gigi Hadid on hiljalleen jakanut pieniä palasia äitiydestään sosiaaliseen mediaan. Nyt Hadid on kertonut hetkestä, jolloin hän sai tietää olevansa raskaana.

Gigi Hadid on kertonut tehneensä positiivisen raskaustestin päivää ennen Tom Fordin muotinäytöstä, jossa Hadidin tuli kävellä. Nainen muistelee Daily Mail -sivuston mukaan olleensa tällöin todella pahoinvoiva aina muotinäytösten takahuoneissa.

– Opin nopeasti, että pystyn kontrolloimaan huonoa oloa ja pitämään sen kurissa jatkuvalla napostelulla. Äitini pakkasikin minulle aina paljon välipaloja mukaan joka muotinäytökseen, Gigi Hadid muistelee raskautensa ensimmäisiä kuukausia.

Gigi Hadid kertoi himoinneensa raskautensa alussa etenkin bageleita isolla kerroksella tuorejuustoa. Myös suklaaleivokset ja ribsit sekä ranskalaiset olivat tähden mieleen kun hän odotti tytärtään.