Helena Christensen poseerasi kotonaan – takapuolesta paljastui outo yksityiskohta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanskalainen Helena Christensen oli 1990-luvulla yksi tunnetuimmista ja halutuimmista huippumalleista. Christensen alkoi työskentelemään alalla noin 20-vuotiaana, mutta on edelleen 52-vuotiaana konkarinakin erittäin kysytty malli.

Koronaviruksen aiheuttama sosiaalinen eristäytyminen on vähentänyt monien mallien töitä viime aikoina. Nyt Helena Christensen päätti kuitenkin järjestää kuvaukset kotonaan halutessaan esitellä omaa verkkokauppaan ilmestyvää vaatemallistoaan.

Helena Christensen julkaisi Instagram-kanavallaan sarjan näyttäviä kuvia, joissa hän esittelee vintage-henkisiä itse suunnittelemiaan vaatteita omassa kodissaan. Viimeisessä kuvassa nainen myös paljastaa hauskan yksityiskohdan punaisesta hameesta, joka ei mahtunutkaan tähden ylle ja paljasti näin ollen koko takapuolen.