Ben Affleckin sydän särkyi erossa – olisi toivonut suhteen toimivan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Ben Affleck alkoi viime vuonna seurustelemaan nousujohteista uraa tekevän näyttelijä Ana de Armasin kanssa. Suhde eteni nopeasti, ja pariskunta muutti jo yhteen viime vuoden lopussa. Nyt parin on kuitenkin kerrottu jo eronneen.

Ben Affleck on In Touch Weekly -sivuston saamien tietojen mukaan ollut hyvin surullinen eron jälkeen. 48-vuotiaan miehen sydän särkyä kun suhde 32-vuotiaan Ana de Armasin kanssa päättyi. Tähti ei ilmeisesti olisi itse vielä halunnut erota vaan hän olisi toivonut suhteen kestävän.

Ana de Armas päätti suhteen, koska hän halusi keskittyä omaan uraansa eikä nähnyt enää parisuhteella tulevaisuutta hänen elämässään. Ben Affleck yrittää tällä hetkellä tottua jälleen ajatukseen siitä, että hän on taas sinkkumies. Affleck oli aiemmin pitkään avioliitossa näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa ja heillä on yhdessä kolme lasta.